torstai 14. heinäkuuta 2022

Sade on siivouksen kaveri




Eilen satoi lähes koko päivän erilaisilla vahvuuksilla. Siitä tulikin sitten kuin itsestään huushollauspäivä. Siivosin keittiössä kuivauskaapin ja pari kuivatavarakaappia. Kuvassa on urakan viimeinen eli kaappi, joka säilöö kahvit ja intiaanisokerit, ruiskorppujauhot ja yrttiteet, linssit ja leseet. Taputin itseäni selkään, kun olin ahkeroinut. Tänä päivänä saakin sitten ottaa rennosti ja käyttää aikaansa vaikkapa vanhojen lehtien lukemiseen Kettulassa. 

 

2 kommenttia:

  1. Olet ehdottomasti ansainnut sekä selkään taputukset että rennosti ottamisen ja vanhojen lehtien lukemisen Kettulassa.
    Ihailin siistiä kaappiasi ja - en voinut olla hymyilemättä :)
    Näin kaapissasi punaisen Taika -laatikon: minulla on valkoinen, tietenkin siksi, koska siinä on pöllöjä ;)
    Sinun punaisen laatikkosi oikealla puolella on pino pienempiä laatikoita, yksi niistä vaaleanpunainen.. Arvaat varmaan, että meiltä löytyy samanlainen laatikko :D Siinä oli ennen teepusseja, sitten siirsin siihen kynsilakkoja (kuvittele, laatikkollinen kynsilakkoja! No, siinä oli myös Mursun äidiltä perityt) ja nyt, hmm.... Enpä muistakaan mitä siinä on, se kun on tuolla verannalla tavoittamattomissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vaikka mitä samanlaista! 😊
      Kiitos taputuksesta! Otin rennosti, kun käytiin naapurikunnassa kierrätyskeskuksessa ja taidenäyttelyssä ja syötiin jätskit. Kettulaan en ehtinyt, kun otin taas yhden kaapin siivottavaksi. Nyt voin todeta, että uusia kynttilöitä ei tarvitse ostaa tulevaksi jouluksi ja luulen, että niitä riittåä myös jouluksi-23… 😂

      Poista