tiistai 12. heinäkuuta 2022

Kuulen kesän nukkuvan


Yhteinen lomaviikko päättyi eilen. Hyvin pärjättiin, ruokaa ja juomaa oli riittävästi, uitiin ja saunottiin ja yöt nukuttiin kuin possut. Mökki oli sama kuin viime kesänä ja kun ajeltiin sieltä pois, tehtiin jo uusi varaus ensi kesälle.
Viikon aikana ehdittiin pelata useampaakin peliä, mutta mieleenpainuvin oli yhteinen levyraati, jonka Esikoinen ja Vävy pitivät. Kumpikin oli valinnut viisi kesäkappaletta ja niitä sitten raati kuunteli ja ruoti. Levyraadin voittaja oli tänä vuonna Matti Johannes Koivu ja Kuulen kesän nukkuvan. (Toisena oli John Prine kappalellaan Summer´s End. Kolmannen sijan jakoivat Giorgio Poi, Don Henley ja PMMP.)

4 kommenttia:

  1. Teillä on ollut täydellinen lomaviikko <3 Kiitos levyraati-vinkistä - kivaa ohjelmaa lomapäiviin ja kesäisiin sadepäiviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suhtauduin etukäteen skeptisesti koko levyraati-ideaan, mutta se olikin parasta koko viikossa! Lapsetkin osallistuivat- kolmevuotias piirteli ja leikki lattialla, seitsemänvuotias kuunteli ja antoi hienoja kommentteja eli kaikki olivat messissä. Ensi kesänä ehdottomasti uudestaan!

      Poista
  2. Voi sinua ystävä 🥰 - meillä todella on paljon yhteistä, sinun ja perheesi kanssa.
    Tuli tuosta levyraadista mieleen menneet vuodet ja "menneet ystävät": joskus muutaman siiderin tai oluen jälkeen facebookin messengerissä pidettiin lauantai-iltaisin levyraatia 😄 Oi niitä aikoja.
    Ehkäpä whatsappin kauttakin voisi ryhmäviesteillä sitä pitää, kun muuten harvoin nähdään 🤔🤔🤔 Kiitos vinkistä 😉😉😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla/lukea, että tuo idea toimii muutenkin kuin naamatusten! 😊

      Poista