perjantai 8. heinäkuuta 2022

Kesäotsikkoja 2


Vastaus: Se vaihtelee ja paljon. Lisävastaus: en usko kirkonkirjoihin. Useimmiten tunnen itseni nuoremmaksi kuin mitä oikeasti olen. Joskus hätkähdän radikaaleja ajatuksiani ja on ollut hetkiä, jolloin minusta on tuntunut, että Esikoinen ja Kuopus ovat vanhempia kuin minä.
En omista hattuja, joten vaikka olen täti, ei minusta ole kukkahattutädiksi. En muutenkaan haluaisi päätyä siihen kategoriaan.


 

4 kommenttia:

  1. Auts. Minulla on hattu. Porvoon Vanhan Kaupungin torilta ostettu. Siinä on rusetti. Ja pöllö .
    Ja joskus olen kyllä pahimmanlaatuinen kukkahattutätikin. Tietenkin mielestäni aiheesta :D

    VastaaPoista
  2. Hih... ihana mietintämyssy - ikä???
    Hmm. olen aina tuntenut itseni vanhemmaksi kuin numerot näyttää...
    johtunee, että olen liikkut AINA vanhemmassa porukassa, kouluunkin menin jo 6-vuotiaana, kun kaikki muut täytti sinä vuonna 7, minä vasta seuraavana kesänä sen seiskan ja silloin jo toiset kasin...
    Ukko-Kultakin on reilusti vanhempi ja oikeasti haluaisin tässä kohtaa olla numeroiltani itsekin huomattavasti vanhempi, kun toinen miettii jo eläkettä ja minun pitäisi kestää vielä ties kuinka monta vuotta vain lomien varassa seikkailijan mieltäni!! Mieleltäni (ja teoiltani) olen siis seikkailija, vaikka 3 omaa lasta on varsin aikuisia ja vanhin 5viidestä lapsenlapsesta täytti jo 12. Niiden numeroissa on helpompi pysyä perässä... omani tuntuu aina liian vähältä... huivipäinen mummo siis olen, mutta huivini molemmin puolin heiluu tuulessa 2 ponnaria... peppi pitkätossu look on ollut pikkutytöstä saakka ja se vaan on niin mua... ettei numeraaliset vuodet ole sitä muuttaneet!! Hih... kiva miettiä tällaisia... kiitos!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ikäkommentistasi! Minäkin menin kouluun kuusivuotiaana ja olen Peppi-tyttö edelleen, vaikka lettejä ei enää olekaan…

    VastaaPoista