keskiviikko 30. lokakuuta 2019

Onneksi heräsin!


Tiedät varmaan sen tunteen, kun heräät hankalatilanteisesta unesta ja olet helpottunut huomatessasi, että irl kaikki on ok... Heräsin kaksikymmentä minuuttia sitten juuri moisesti... Minun piti olla säestäjänä (urkuharmonilla) jossakin näytelmässä tai spektaakkelissa. Esitys alkoi kello kahdelta päivällä ja olin paikalla minuuttia vaille. Istuin suoraan soittimen ääreen. Yhtäkkiä tajusin, että nuotit jäivät autoon ja kävin sanomassa Miehelle, että hakisi sinisen kansion autosta. Tiesin, että ensimmäinen  laulu alkaa c-mollisoinnulla, joten painoin sen jo valmiiksi ja esitys alkoi. Improvisoin ja en tiennyt yhtään, mitä tulisi seuraavaksi. Mies juoksi hengästyneenä kansion kanssa paikalle. Selailin sitä vasemmalla kädellä ja totesin, että kansio on väärä. Tajusin, etten millään pysty kehittelemään kaikkia lauluja omasta päästäni - varsinkin kun oli välisoittoja ja siirtymiä vaikka kuinka paljon. Sitten onneksi heräsin, huh! 


2 kommenttia:

  1. Joo tuommosia unia näkee aina välillä ja sitten on iki onnellinen kun herää ja kaikki on ok.
    Joskus mulla on niin että tiedän jo että tämä on unta, mutta nukkuu ehkä niin syvästi, että menee vielä hetki ennen kuin herää.
    Onneksi heräsit tähän ihanaan keskiviikko aamuun. Toivottavasti tämä on sellainen sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina joskus näen unta, että myöhästyn junasta tai bussista tai jostakin tärkeästä jutusta. Herääminen helpottaa kummasti!
      Keskiviikko on ollut työteliäs ja kiireinen, mutta nyt sitten on neljän päivän breikki eli lenkkeilyä, lukemista, kutomista, elokuvia yms luvassa!

      Poista