keskiviikko 9. lokakuuta 2019

Kudo minut! Kudo minusta!


Syksyn tietää siitä, että villalangat huhuilevat kaapissa/laatikoissa/kaupan hyllyssä. Ihan selvästi.  Kudo minut! Kudo minusta! Eilen sain loppuun Miehelle syksyruskasukat (oranssin sävyjä) äänikirjan kuuntelemisen aikana ja päätin ottaa uuden kerän käsittelyyn ja kutoa itselleni raitasukat. Sain muutaman sentin vartta tehtyä ja illan kokouksessa varren valmiiksi. Kokouksessa oli paikalla kuusitoista ja kolmet puikot viuhuivat, joten tuntui aika (seurakunta)kotikutoiselta! 

5 kommenttia:

  1. Nykyinen tarhantäti9. lokakuuta 2019 klo 17.21

    Minulle huhuilivat nuo neulomattomat kerät elokuussa =). Sainkin niistä jo sukat aikaiseksi, nyt on puikoilla mustavalkoista, josta on tarkoitus tehdä ystävälle joulusukat. Kyllä neulominen / kutominen on mukavaa ja työnsä jäljen näkee! Iskeeköhän se neuloosi näin iltojen hämärtyessä...

    VastaaPoista
  2. Hei nyt oli Jopo-luokkalaisilla tai nuopparilla joku villasukkakeräys. Ainakin kirpparikahvilan eteisen ilmoitustaululla oli mainos. Oliskos ollut yksinäisille tms koivenlämmittimiksi? Sua ajattelin kun sen näin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en taida ehtiä kutoa muuta kuin oman perheen koipiin...huomasin myös tuon mainoksen...

      Poista
    2. Oisko ollut se asunnottomien keräys, joka on ympäri maata? Meidän kirjaston kässäkero on neulonut valtavan määrän sukkia ja lapasia ja pipoja ja kaulaliinoja sinne.

      Mutta toki oma perhe tarvii myös sukat ja lapaset; tuohon asunnottomien asiaan olisi paljonkin sanottavaa ;)

      Poista