keskiviikko 9. joulukuuta 2015

E niin kuin elämyksiäEilen oli elämyspäivä. Herätyskello oli soimassa puoli seitsemältä, mutta heräsin luomusti vartin yli kuusi. Taivaalla oli komea Turkin lippu eli kuu ja tähti. Parin tunnin junamatkan jälkeen olin Helsingissä. Ensimmäinen kohde oli Ateneum ja siellä Henri Cartier-Bressonin näyttely. Mustavalkokuvat olivat upeita, mutta samanlaista tajunnan räjäyttävää kokemusta en saanut mitä sain kesällä 2010 Kuopion Viktor Barsokevitsch-valokuvakeskuksessa. Silloin tulin valokuvauskoon...
Seuraava elämys oli Twisted Street Kitchen, aasialaista ruokaa tarjoava lounaspaikka. Lounastreffiseuraksi sain esikoisen ja hänen vaimonsa. Tofucurry oli mielettömän hyvää, suosittelen kaikille mausteisesta ruoasta pitäville.
Sitten menin HAMiin tutustumaan Ai Weiwein näyttelyyn ja hullaannuin täysin. Installaatioita, veistoksia ja valokuvia. Kiertelin, katselin, otin kännykällä kuvia (mm. tämän postauksen kuvat) ja istuskelin pohtimassa ja miettimässä.
Sitten shoppailin esikoisen kanssa. Illalla Tehtaankadulla silitin kissaa, pelattiin koukuttavaa Eckoloa, syötiin couscous-salaattia, lämpimiä vuohenjuustohunajapatonkipaloja, nutellakakkua ja juotiin kahvia. Kiva ilta. Tuli aika kävellä asemalle ja hypätä junaan. Tämä oli lomaspäivä 6/11.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti