lauantai 1. tammikuuta 2022

Kahdessa vuodessa viisituhatta kilometriä!!


Olen aika päättäväinen, jos sille päälle satun. Viime vuosi oli ensimmäinen todellinen kävelyvuosi. Se toimi hyvin kunnonkohottajana, painonpudottajana ja terveydenedistäjänä. Kokonaiskilometrimääräksi sain silloin 2450. Koska olen isojen lukujen ja ennen kaikkea tasalukujen ystävä, päätin laittaa uudeksi tavoitteeksi sen verran lisää, että niistä tulisi yhteensä viisi tonttua. Ja pääsin tavoitteeseen! Näiden kahden vuoden aikana olen kävellyt helteessä, tuulessa, ukkosen uhatessa, lumisateessa, vesisateessa, lumituiskussa, nuppineulamaisessa sateessa, lähes-lumimyrskyssä, pakkasessa, paukkupakkasessa. Olen kävellyt suurimman osan lenkeistä mielelläni, mutta mukana on myös muutamia neljännes- ja puoliväkisin asteltuja. Aika usein on mukanani ollut Paras Kaveri eli Mies. 
Eilen ynnäsin myös koko vuoden liikunnan. Sitä oli yhteensä 506 tuntia 26 minuuttia. Keskimäärin liikuin 83 minuuttia per päivä. Kävelin, spinnasin ja paristi hölkkäsin. Erittäin hyvä liikuntavuosi on siis takana! 

Jk. Liikuntaa jatkan edelleen ja kaikki kirjaan ylös. On tämä vaan niin ihana harrastus! 

6 kommenttia:

 1. Varsin kunnioitettavat kilometrit! Itse pääsen suunnilleen puoleen tuosta :)

  Lempeitä ja iloisia kävelyretkiä alkavaan vuoteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muutama sata kilometriä tuli käveltyä myös Turun maisemissa! :)

   Poista
 2. Huimia lukemia!
  En taida päästä edes tuohon 50 kilometriin postinhakureissuillani ja muilla kotikävelyilläni, kun en yksin uskalla lähteä - ties mistä itseni pahimmillaan löytäisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, ettet yksin uskalla lähteä kävelyreissuille. Minunkin piti tuon kahden vuoden alkuvaiheessa tarkasti ilmoittaa suuntaa, mihin menen ja kauanko viivyn… (Nyt taitaa katsoa puhelimesta, misaä olen…)

   Poista
 3. Hienoa! Olet kyllä uskomattoman sinnikäs. Pitää kyllä minunkin ottaa itseäni niskasta kiinni edes kävelyn suhteen. Kiitos esimerkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva, jos voin olla jossakin asiassa hyvänä esimerkkinä!

   Poista