sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Laurila-Kotonen-Laurila


Torstaiaamuna ajeltiin parin yön reissulle Turkuun. Keli oli hyvä ja parin pysähdyksen taktiikalla edettiin. Kuopukselle vietiin pari kirjaa työhuoneelle ja toinen pysähdys oli ruokapaikassa. Kotosesta käytiin neljällä kirpparilla ja kahdessa kaupassa. Toisesta ostettiin meille joululahjaksi kunnon tyynyt. Kotostalo oli hiljainen kuten yleensäkin. Nukuttiin hyvin, luettiin, katsottiin telkkaria, laitettiin ruokaa, tiskattiin ja ihan sellaista arkisentavallista. Eilen aamulla sitten lähdettiin paluumatkalle.
Sain kerran yhdestä kilpailusta tuollaisen kassin palkinnoksi. Se on meillä ahkerassa käytössä. Laurilassa se roikkuu Miehen huoneessa seinällä ja sinne laitetaan aina kaikki, mitä pitää viedä Kotoseen. (Tästä hetkestä alkaen se sitten kirjoitetaan tärkeydestään johtuen versaalilla…) Kotosessa taas kassi roikkuu useimmiten eteisessä ja sinne laitetaan kaikki, mitä pitää viedä Laurilaan. Systeemi toimii hyvin.

2 kommenttia:

  1. Kivat nimet, nuo Kotonen ja Laurila.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laurila on ihan virallisesti rekistereissä tämän pientilamme nimi. Kotonen keksittiin, kun piti puheissa jotenkin erottaa ykkös- ja kakkoskoti toisistaan.

      Poista