maanantai 3. lokakuuta 2022

Hajatuksia 21

 


Nuorempana värjäsin hiuksiani. Kevytsävytteillä ja hennalla, kunnes luin jostakin hennan olevan vähän nounou. Se loppui siihen joskus parikymmentä vuotta sitten. Tai suunnilleen. No, sitten aloin puhua siitä, että kyllä harmaat hiukset on upeat ja ne on odotettavissa. Kauan meni ennen kuin ensimmäiset harmaat ihan oikeasti ilmaantuivat tuohon sivuille. Nyt niitä on jo joka puolella päätä ja olen tyytyväinen. Kuvassa on kuitenkin jäkälää…


4 kommenttia:

  1. Harmaat hiukset on todella kauniit. Minulla on ollut täysin harmaat hiukset reilut kymmenen vuotta. Nuorempana tuli kokeiltua myös värjäyksiä,hiukset ei tykänneet aineista ja lopetin kokonaan. Ollaan tyytyväisiä kauniista jäkälän värisistä hiuksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun löytyy meitä jäkälän ihailijoita! :)

      Poista
  2. Minä värjäsin nuorempana hiuksia milloin vaaleaksi milloin punaiseksi, olipa ne kerran ihan todella kananpojan keltaiset, kun sain päähäni loisto idean, että haluan punatukasta blondiksi 🤭 Punaisen värin poistaminen vaati niin monta käsittelyä, että luottokampaajani lopulta kieltäytyi tekemästä enää yhtäkään väriloistoa, vaihtoehdoiksi jäi joko jättää sinällään tai laittaa se vaalea väri. Valitsin vaalean.. Yksikään mies työkaveri ei muka huomannut uutta tukkaani!
    Sen jälkeen pitäydyin punaisessa värissä Riesaan asti - silloin sain Mursun tiukan määräyksen lopettaa kaikenlainen hiusten "myrkkykäsittely" Sen jälkeen tämä perinteinen suomiväri on tuntunut kyllä ihan hyvältä, sitä oikeata harmaata jo odotan 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on aina ollut hyvin tummat hiukset ja halusin saada niistä punaiset tai ainakin sinne päin. Vaaleaksi en ole koskaan pyrkinyt. Täysharmaata kohti nyt suorin osaharmain hiuksin!

      Poista