maanantai 1. huhtikuuta 2019

Syntymäpäivät teemalla ja toteutuksella



Olimme eilen robottiteemaisilla syntymäpäivillä. Sankari oli täyttänyt muutamaa päivää aikaisemmin kunnioitettavat neljä vuotta ja nyt kokoonnuttiin yhdessä juhlimaan. Paikalla oli kaikkiaan yhdeksän aikuista ja seitsemän lasta. Oli kivaa ja rentoa ja tarjoilut olivat hyviä - muun muassa parmesaanimikrosiruja, kovalevyjä, ohjauslautoja, hopealevyjä, nappeja ja muttereita. Soittolistalla soi robottiaiheisia kappaleita ja sankari esiintyi juhlien alussa hienossa robottiasussa.
Ajokeli Tampereelle ja takaisin oli tosi hyvä. Ennustetut lumisateet jäivät pois ja ainoastaan Mäntän ja Oriveden välillä mennessä tuli hieman styroksin tyyppistä ripettä ja sekin loppui hyvin pian. Kotona oltiin aika myöhään, mutta lämmitettiin kuitenkin vielä sauna.

Jk. Suhtaudu varauksella kaikkeen tänään. Tämä on ystävän neuvo. Huomenna voit uskoa jo paljon enemmän, kun on huhtikuun toinen päivä.

2 kommenttia:

  1. Ihan hauskoja aprillioiloja oki siellä sun täällä. Paras mielestäni oli Kallen mätitahnalla höystetyt ruåttalaiset pikku korvapuustit. Mukavaa viikkoa sinulle.

    VastaaPoista