sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Luotan siihen, että värit tekevät vielä paluun!


Olen aina pitänyt sisustuslehdistä ja vuosikymmenien aikana varmasti imenyt niistä vaikutteita alitajuntaan. Vanhoina hyvinä aikoina oli maailmassa värejä enemmän ja sisustus oli muutakin kuin steriiliä ja valkoista. Luotan siihen, että värit tekevät vielä paluun muutenkin kuin kalpeina haamukuvina.
Tämä on mieliaiheeni ja palaan siihen usein. Turhankin usein, voi todeta joku. No, joka tapauksessa kotimme ja keittiömme humoristisin ja samalla raadollisin sisustusidea on kuvassa. Siinä metsäkulmalainen kettu on päässyt paratiisin ovelle. Ketun ilme on ollut kuvaamisen arvoinen...

4 kommenttia:

  1. Ihastuttava pikku kettu! Värithän virkistävät ja piristävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kettu on mielestäni kauneimpia esineitä kodissamme!

      Poista
  2. Joku valkoisen ja tyhjän ja yksinkertaisen ja nykyaikaisen nimeen vannova sisustussuunnittelija saisi meillä slaagin jo heti ovella - varsinkin kun meillä näkee ovelta suoraan niin olo- kuin makuuhuoneeseen, ne kun ovat periaatteessa yhtä suurta tilaa.
    Aurinkolasit tarvitsisi hän. Löytyy paljon tavaraa, Paljon tavaraa ja PALJON tavaraa. Löytyy vanhaa tavaraa, Vanhaa tavaraa ja VANHAA tavaraa. Perittyä vanhaa ja saatua vanhaa ja uutta, ostettua uutta ja vanhaa, ja ostettua uutta ja Vanhaa ja Uutta ja VANHAA ja UUTTA.
    Puuta ja kangasta. Varsinainen sekamelska.
    Yksi vika on: eihän näiden paikka ole kerrostalossa. Mutta ehkä se oikea paikka vielä löytyy - ja tavarat vielä lisääntyy :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näin ihan selvästi nuo kaikki ihanat tavarat! Kuvailit niin pöllömäisen ilmeikkäästi...

      Poista