Eiliseen vapaapäivään mahtui jääkaapin siivoaminen, keittiön lattian lakaiseminen, kaksi kävelylenkkiä ja kokkaamista. Mies tuli lapsenlapsivahtikeikalta päiväjunalla. Iltaruokaa kokattiin yhdessä eli Mies kuori muusia varten perunat ja minä tein nakkikastikkeen, jossa testasin ensimmäistä kertaa Atrian uutuusnakkeja. Sarjan tuotteet on suunniteltu etenkin fleksaajille, jotka vaihtelevat lihallisen ja lihattoman ruokavalion välille. Testasin pilkkomisvaiheessa yhden palasen verran, paistovaihteessa samaten ja lopullisessa kastikkeessa sitten enemmän. Olin tyytyväinen jokaisessa vaiheessa. Kastikkeeseen tuli nakkien lisäksi sipulia, suolakurkkua, tomaattipyrettä ja hieman yrttistä tuorejuustoa. Ja kastike oli tehty ihan rehellisesti voista, jauhoista ja vedestä. Ja suolaakin oli laitettu ja kasvisliemijauhetta.
Jk. En saa provikoita, mutta voin hieman mainostaa ja suositella.
Jk2. Kuva ei liity tekstiin.
Kastike kuulostaa herkulliselta.
VastaaPoistaOli niin herkullista, että yllätyin itsekin!
Poista