sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Kävelin 20,4 kilometrin lenkin!


Eilen päätin tehdä sen verran pitkän lenkin, että omassa kategoriassani sen nimi on ultralenkki. Laurilaksi käännettynä kävelykilometrejä kertyy silloin  kaksikymmentä ja yli. Lounaan jälkeen laitoin askelmittarin, juomapullon, hedelmäpatukan ja kännykän vyölaukkuun ja lähdin. Mies lähti alkumatkalle eli noin kahdeksan kilometrin matkalle seuraksi. Sen jälkeen olin omillani. Sää oli suotuisa, askel kulki ja matka eteni. Etukäteen olin laskenut, että askelia pitäisi kertyä 25250, jos aion peitota edellisen ennätyksen kahden vuoden takaa. Silloin kävelin 20,1 km ja tuosta tulisi askelpituudellani sata metriä enemmän. - Kävelin hieman ”liikaa”, mutta ei haittaa. Onpahan uusi pohja tuo 20,4 km! Ai että minä rakastan kävelemistä! 

2 kommenttia:

  1. Hieno tulos. Tuolla kävelykilometrikisassa ihmiset ovat ottaneet mielettömiä loppukirejä. Vaikka olen itsekin lisännyt kävelyä loppua kohti, en taida pysyä sillä paikalla, missä olen kuukausia roikkunut. Ilmeisesti moni on säästellyt kirjauksiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meiltä jäi tuo kisa tänä vuonna väliin, kun ei tykätty noin pitkästä kisasta… Onneksi olen numerofriikki, niin pidän itse tilastoja!

      Poista