lauantai 21. maaliskuuta 2020

Pasta kannusnese


Olen osallistunut kokkaamiseen auttamattoman vähän viime kuukausina. Ensi alkuun en olisi jaksanutkaan ja jotenkin se syveni laiskuudeksi ja muuttui mielenkiinnottomuudeksi. Joskus sentään yllätän, kuten esimerkiksi eilen. Ostettiin kaupasta kannuslaisen ”lihatalon” hernevaihtoehtoa, joka näytti jauhelihalta ja siitä se ajatus sitten lähti...
Ruskistin tuotteen pannulla, lisäsin sipulia, ketsuppia ja yrttistä tuorejuustoa ja vettä. Annoin hautua jonkin aikaa. Sillä välin spagetti valmistui kattilassa. Lopuksi riivin kastikkeen pinnalle paljon tuoretta basilikaa ja kaadoin pastakattilasta veden pois. Ja ei muuta kuin syömään! Oli todella hyvää...

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva lukea, että kasvispasta maistui. Minullakin odottaa jääkaapissa tämä hernevalmiste. Ehkä teen kasvispullia. Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut samaisen valmistajan pyöryköitä ja pihvejä - nekin on olleet hyviä. Aurinkoista viikonloppua!

      Poista