sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Parin päivän reissu


Vietimme muutaman päivän varsinaisessa Suomessa. Mennessä torstaina tehtiin katutreffit Kuopuksen kanssa ja jätettiin käsipostina Ykkösen synttärilahja. Sitten jatkettiin taas matkaa. Kotosessa oleiltiin, ihmiskontakteja ei ollut juuri muita kuin kolmella kävelylenkillä nähdyt kaupunkilaiset. Syötiin hyvin, nukuttiin hyvin ja eilen iltapäivällä ajeltiin hiljaisia teitä takaisin keskiseen Suomeen.
Illalla saunan jälkeen sammutettiin valot ja sytytettiin kynttilöitä. Earth Hour sujui piilosanaillessa ja SkipBo -peliä pelatessa. Myöhemmin sitten Mies siirteli kellonviisareita. Jos joku kello vielä jäi talviseen aikaan, sen ehtii muuttaa vielä tänään. Kesäaika alkaa vapaapäivällä... 

2 kommenttia:

  1. Hih... pakko jättää kommentti tännekin, kun on niin hauskasti sanottu; varsinaisessa Suomessa... minä asunkin varsinaisessa Suomessa ja ihan tuntuu kuin olisi eri maa pojan kanssa, joka on eristettynä Uudella maalla.... voi vain soitella; on tämäkin aikaa!
    Energiaa eloosi ja mielekästä tekemistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta varsinainen Suomi kuulostaa niin paljon hauskemmalta kuin Varsinais-Suomi... Meilläkin on poika samaisen rajan takana!

      Poista