maanantai 2. maaliskuuta 2020

Nautin ruoasta hyvällä omallatunnolla


Kuva on eilisillalta. Valpuri -astiassa oli ennen kuvanottoa kaksi appelsiinia fileoituina. (Mies osaa meillä tuon fileoimisen taidon.) Herkkua! Ja edelleen maistuu paremmalta kuin suklaa... Rehellisyyden nimissä on kyllä sanottava, että on minulla nykyään oma suklaalevykin kaapissa, mutta se tuntuu kestävän pitkään. On hyvin tummaa (80%) ja isopalaista. Pari kertaa olen siitä kahvin seuraksi puoli palaa napsaissut. Se on ollut tummuudestaan johtuen riittävästi.
Tähän aikaan vuodesta lehdet kertovat laihduttamisesta ja rajoittamisesta. Niin monta laihdutusyritystä on minullakin takana, että olen tyystin menettänyt uskoni dieetteihin. Nyt vaan elän ja hengitän ja nautin ruoasta hyvällä omallatunnolla. Syön sitä mitä haluan. Syön niin paljon kuin haluan.  Se tuntuu hyvältä ja juuri sopivalta. 

2 kommenttia:

  1. Niin kauan kun elämä maistuu ja jaksaa tehdä sekä mennä, on ruokailut kohdillaan <3

    VastaaPoista