sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Täällä sitä syödään!


Minullahan on ollut aina hyvä ruokahalu (ja sen huomaa!) ja vastaan ei ole juuri tullut tilanteita, ettei lautanen olisi tyhjentynyt. Täällä sairaalassa ruoka-aikataulu määrittää päivän rytmin - varsinkin silloin, jos/kun alkaa olla jo vähän  paremmassa kunnossa ja saa itse liikkua syömään potilashuoneen ulkopuolelle. 
Minusta on huolehdittu hyvin ja oma maukas pesco-vegetaariannos on ollut tarjolla silloin, jos toisilla on ollut lihasysteemiä. Sanotaan, että puhtaus on puoli ruokaa. Minä sanoisin, että hymyilevä, ystävällinen ja empaattinen ruoanjakaja kilpailee kyllä vahvasti samassa sarjassa ja ansaitsisi oman sanonnan!

Jk. Eilen minua kävi katsomassa monta omaa. Olette rakkaita ja tärkeitä kaikki - myös ne kaksi, joita en nyt ole tavannut muuta kuin kuvien ja viestien kautta.

2 kommenttia:

 1. Nykyinen tarhantäti22. joulukuuta 2019 klo 10.30

  Tutunnäköinen ruokalista...;-). Olen kanssasi samaa mieltä, että hoitohenkilökunta on todella empaattista ja sydämellistä.Kohtaavat potilaan kiireettömästi, vaikka välillä huisketta onkin. Ihanaa ja lämmintä joulua ennen kaikkea Sinulle mutta myös muullekin perheelle! Toivottavasti pääset pian siviiliin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kun pääsen kotiin, tuoksuttelen niitä postilaatikosta löytyneitä!

   Poista