tiistai 10. joulukuuta 2019

Jäikö sinne mitään?


Kuva on torstailta ja sohvalta. En aikonut kirjoittaa mitään, mikä liittyisi kuvaan. Kirjoitan siitä lauseesta, jonka bongasin yhdestä mainoksesta ja joka huvitti minua suuresti...
Ota kaikki irti uunistasi. Näin mainostettiin jotakin uunia, mutta minähän ihan selvästi näin sieluni silmillä tilanteen, jossa uunista otettiin tiivisteet, vastukset, termostaatit, lapsilukot, saranat, lamput ja ritilät veks. 
Ja nyt samassa muistinkin yhden jutun, jota isä-Erkki kertoi. Jollakin pankkireissulla miehet olivat lähteneet hotellihuoneista ja joku oli kysynyt: Jäikö sinne mitään? Yksi koiranleuka oli vastannut: Jäi sinne puhelin...

2 kommenttia:

 1. :) Olisi hyvinkin voinut olla vaarini, hän oli varsinainen koiranleuka.

  Oikeasti en ymmärrä ihmisiä, joiden mukaan hotellihuoneista lähtee kaikki pyyhkeitä myöten. Sitä varten kai pesuaineet ovat nykyisin usein pienissä pulloissa, että ne ihan saa ottaa mukaansa, mutta enpä ole siltikään ottanut mukaan.
  Ainoa mikä on lähtenyt hotellista mukaani - ja sekin vahingossa - oli toissa kesänä: avainkortti. Säilytin sitä takataskussani ja tarkoitus oli palauttaa se aamiaisen jälkeen, mutta niin se vain unohtui.
  Ei taida olla suuri vahinko, eikös ne "ohjelmoi" ne aina uudelleen kun asiakkaat vaihtuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avainkortteja taitaa olla yhdellä sun toisella unohtuneena...

   Poista