lauantai 23. marraskuuta 2019

Pikkujoulu takana



Eilen illalla meillä oli työpaikan pikkujoulu, joten nukuin nyt sitten aamuyhdeksään saakka. Tosin meidän pikkujoulumme alkoi jo iltapäiväneljältä ja kotona olin iltaseitsemältä, että nukkuminen ei johtunut siitä perinteisestä syystä. Ruoka oli erittäin hyvää, seura samaten, miljöö viihtyisä ja mukava oli olla koolla epävirallisemmim. Sauna oli myös tarjolla ja meistä yhdeksästä kolme saunoi. Minä en, kun en ole koskaan oppinut joukkosaunojaksi. Syy on korvien tai kilojen välissä.
Odottelin Miestä illalla hakemaan ja nappasin pihalta pari kuvaa. Taivaalta satoi mannaryynien ja styroksijauheen sekoitusta. Ilta oli tyyni ja levollinen. Mieli myös.

2 kommenttia:

  1. En tykkää myöskään näistä joukkosaunomisista! Ei oo sen kanssa ongelmaa, että en voisi naisseurassa nakuilla, vaan mä en tykkää saunomisesta siis ollenkaan. Naama ja silmät punaisena, tukka takussa ei myöskään oo kiva juhlia. Pikkujouluihin pukeutuu nätisti, laittaa naamansa kuosiin ja hiukset...sitten saunaan?!?! Joo, ei missään tapauksessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä ihan arkinen pikkujoulu, ettei kukaan ollut tällännyt itseään erityisemmin. Sen puolesta ei jäänyt saunominen keneltäkään väliin. Se oli vaan sellainen optio.

      Poista