keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Överiksi meni!Meillä on monessa asiassa laitettu överiksi. Jos sadussa puhutaan kolmesta karhusta, niin meillä niitä pitää olla yksi enemmän. Tai ei nyt välttämättä pidä olla, mutta sattui olemaan ainakin arkistokuvan mukaan...
Tänään on Maailman kiltteyspäivä. Lähipiirissäni on paljon kilttejä ihmisiä - pieniä ja suuria. On siis helppo viettää teemapäivää, kun katsoo ympärilleen! 

9 kommenttia:

 1. Nykyään on melkein joka päivälle näitä teemapäiviä, ei perässä pysy! Kilttinä yritän olla ja varmaan olenkin enimmäkseen!

  VastaaPoista
 2. En tiennyt että tänään on sellainen teemapäivä, oikeasti niitä teemapäiviä on niin paljon , etten minä ainakaan pysy perässä.
  Minä olen yleensä kiltti, paitsi sitten jos väsyn liikaa...
  Mukavaa keskiviikko aamupäivää sulle.

  VastaaPoista
 3. Tottakai tänään on kiltteyspäivä, koska tällä päivämäärällä 33 vuotta sitten syntyi yksi kiltti ihminen: pikkusisko ❤
  Pikkusiskolla on nyt pieni poika joka viikon päästä täyttää 3 vuotta ja täyttää myös täysin kaikki Vaahteramäen Eemelin tunnusmerkit 😂 Kun yhdestä jekusta jää kiinni, rupeaa jo miettimään seuraavaa..
  Nyt vain on ollut myös harmeja matkassa ja kahteen kertaan viety ambulanssilla päivystykseen - tullut serkkuunsa, siis Poikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eemelityyppi kuulostaa ihanalta!

   Poista
  2. Eemeli on ihana - niin kuin Ballerina-Rakennusmestari-isosiskonsakin. Isosisko kysyi mitä veikka aikoo antaa äidille syntymäpäivälahjaksi. Ankaraa mietintää.."parsakaalin!"

   Poista
 4. Siis tarkoitin tietysti eilistä päivää, 13.11. 😊

  VastaaPoista