lauantai 19. tammikuuta 2019

Rakastan hitaita aamuja!


Hitaat aamut on parhautta. Tänään on yksi tyyppiesimerkkiaamu. Heräsin kyllä jo ennen kahdeksaa, mutta jäin vielä kuuntelemaan radiota ja torkkumaan. Näin siinä sitten kävi, että kello on puoli kymmenen ja yöpaitaisena istun pöydän ääressä odotellen, että aamupuuro valmistuu. Herääminen numero kaksi tapahtui kymmenen minuuttia sitten.
Minun ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa tästä hitaudesta, joten en tunne. Aamu on pyhitetty piilosanalle, aamupalalle ja analysoinnille. Kummallakaan meistä kun ei ole kiire mihinkään.

4 kommenttia:

  1. Tässä taannoin kirjoittelit noista piilosanoista, kun ei niitä tahdo enää juurikaan löytyä. Minäpä kaivelin tätä interneetin ihmeellistä maailmaa - niin kuin sinäkin oot kyllä varmaan tehnyt - ja löysin tämmöisen osoitteen:

    https://www.sanaristikot.net/ristikot/

    Sieltä löytyy ristikoita jos minkälaisia ja tietenkin myös piilosanoja!
    Eikä tarvi selata sivu sivulta, vaan kirjoita hakukenttään "piilosana"
    - jo vain löytyy piilosanoja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vihjeestä! Minä vaan olen niin vanhanaikainen, että haluan tehdä piilosanatkin ihan lyijykynällä lehteen... Tämän viikon lehti tuli eilen ja tänään saatiin jo piilosana tehtyä ja oli meidän ehdottoman suosikkilaatijan (Erkki Vuokila) väsäämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta voi varmaan tulostaa, jos oikein hätä tulee :) Pikaisella vilkaisulla näyttäisi olevan ainakin tavalliset ristikot Vuokilan tekemiä.
      Mutta koetan pitää teidät mielessä... Teettekö te myös ihan tavallisia ristikoita, kryptoja, sudokuja yms.? Ja lähetättekö te vastaukset takaisin, vai teettekö ristikoita vain omaksi iloksenne?

      Poista
    2. Tehdään sudokuja myös ja aina joskus teen tavallisia ristikoita. Mies tekee ristikkolehdistä sellaisia tehtäviä, joihin minun älli ja sinni eivät riitä... Nuo Suomen Kuvalehden piilosanojen ratkaisut on lähetetty sähköpostilla eli palkintoa yritetään tavoitella!

      Poista