lauantai 26. tammikuuta 2019

Kirjastovertailua


Eilen käytiin kirjastossa ja haettiin iso kassillinen kirjoja. Lapsenlapselle kahdeksan kuva- ja tietokirjaa ja mummulle viisi mummujen kirjaa. Vaari kävi sillä aikaa kaupassa ja ehti myös kirjastoon lukemaan lehteä. Kirjastossa oli pikkulukijan mukaan kirjoja enemmän kuin Tampereen Metsossa, joten hän oli hyvin tyytyväinen.
Illalla sitten Kuopus palasi miehensä kanssa reissusta. Voi sitä jälleennäkemisen riemua! Olimme Vaarin kanssa opettaneet kolmevuotiaalle käyttökelpoisen lauseen ja sen hän tokaisi heti, kun vanhemmat tulivat ulko-ovesta. Hau du ju duu? Vanhemmat ilahtuivat tosi paljon.

2 kommenttia:

  1. Voi miten Pöllön sydäntä lämmittää tuo kirjastovierailu :)
    Uskon kyllä vahvasti, että teillä on luettu ja kirjastossa vierailtu ahkerasti ennenkin, mutta jotenkin tunttuu että joidenkin kohdalla saa ottaa ainakin vähän kunniaa tästä eräänlaisesta positiivisesta myyräntyöstä kirjastoja kohtaan ;)

    Ja päällimmäisenä Puppe -kirja! Niitä meilläkin luettiin (ehkä jopa äidin mielestä kyllästymiseen asti...) ja jokunen Puppe on tainnut lähteä kierrokselle opettamaan suomen kieltä siskon lapsille :)
    Vaihtarina sille, että teillä on opeteltu tota englantia, mikä taas on heidän isänkielensä - äidinkieli on suomi. Voikos noin sanoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjastot on ihania paikkoja! Ja vaikka kotona ja mummulassa olisi vaikka kuinka paljon kirjoja, on kiva lainata ja lukea tai kuunnella, kun joku lukee. Puppe on kestosuosikki!
      Isänkieli on hyvä sana!

      Poista