maanantai 20. elokuuta 2018

Ohitin itseni!


Uumoilin jo etukäteen, että lomasesta tulee liikuntapainotteinen ja oikeassa olin! Muutaman elokuvan olen kyllä katsonut ja yhdessä taidenäyttelyssä käynyt (toistamiseen Maria Prymatšenkon ihanassa näyttelyssä), yhden kirjan lukenut (Sillanpää: Hiltu ja Ragnar) ja kerran käynyt uusitussa lähipubissa parhaan kaverin kanssa.
Minähän kirjaan kaiken liikkumisen ylös ja niin olen tehnyt jo vuoden ja seitsemän kuukauden ajan. Listat kertovat, että kesähelteillä viikkotuntimäärät olivat sellaista kahta ja kolmea. Suorituskertoja tuli kuitenkin se vähintään kolme silloinkin ja se on ollut ainoa tavoitteeni koko ajan. 
Nyt on ollut juuri sopivat säät liikkumiseen ja joka päivä olen joko kävellyt tai fillaroinut tai tehnyt sekä ettää. Eilen illalla ynnäsin viikon saldon ja tulokseksi tuli 17 tuntia 32 minuuttia. Entinen ennätys parani kolmella ja puolella tunnilla. Ohitin siis itseni! 

2 kommenttia:

  1. Liikunta on mukavaa, kun sen saa tehdä omassa tahdissaan.
    Kiersin ennenvanhaan tuon lähijärven, kahdeksisen kilometriä, vähintään kerran päivässä ja jos oikein oli tuumailtavaa niin kolmestikin. :)

    VastaaPoista