keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Leikkaamista, liimaamista, kirjoittamista


Tämän vuoden joulukorttishow on taputeltu. Sunnuntai-iltana pidettiin leikkuu- ja taittelutalkoot, maanantai-iltana liimaus-ja kirjekuortenkirjoitustalkoot ja eiliselle jäi tekstitystalkoot. Kaksiin ensimmäisiin talkoisiin osallistui kaksi taloutemme jäsentä ja viimeisiin yksi. Sen verran virtaa vielä jäi, että kävin viemässä korttipinon postilaatikkoon kylälle hyötykävelyn (6,8 km) merkeissä. Tällä kertaa jopa päivää ennen suositeltua postituspäivää...
Joka vuosi päätän, että tänä vuonna homma ei jää näin myöhään. Ja joka vuosi jää. Idean pohtimisen aloitan yleensä jo hyvissä ajoin, mutta sitten toteutuksen kanssa tulee hidastusta. No, jos sitten ensi vuonna!
Meillä on joulukortteja ja -lahjoja varten kansio, johon on listattuna joulupostin saajat vuodesta 1984 alkaen. Siitä aina on hyvä kirjoittaa uusi nimilista vuosittain. Vaikka olenkin henkeen ja vereen tietokoneihminen, liityy joulupostiin aina käsinkirjoitus. Lista, kortit ja kuoret kirjoitetaan käsin. (Osoitteet löytyivät tietokoneen muistista.) Lähetettävien korttien määrä on aika lailla vakiintunut siihen kuudenkymmenen kortin hujakoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti