torstai 8. joulukuuta 2016

Kuka paikalla?


On tuo ihmisen pääkoppa melkoinen muistitikku! Eilen illalla yritin miettiä ja muistella, mikä olikaan se (mielestäni) hyvä blogiaihe, jonka aikaisemmin päivällä keksin. Ei tullut mieleen millään. No, tänä aamuna herätessäni alitajunta oli puurtanut koko yön ja muistin aiheen saman tien...
Näin eilen yhden liikkeen näyteikkunassa valokylttitekstin, jossa luki Kelloseppä paikalla. Hyvähän se on tietää, jos asioiminen vaatii ammattimiestä! Sitten alkoikin pähkäily entäjos -tyylillä... Entä jos meilläkin töissä olisi isossa ikkunassa tai ovessa teksti Pappi paikalla tai Kanttori paikalla tai  Diakoni paikalla jne. Olisihan se tosi hyvää palvelua, mutta kun varsinkin papit reissupäivinä (hartauskierrospäivinä) tulevat ja menevät ja tulevat koko ajan, saisi tekstiä olla muuttelemassa ja kukahan sen muuten näppäilisi/vaihtaisi... Minä vaan kysyn! 

4 kommenttia:

 1. Teillähän sitä just tarvittaisi, niin ihmiset tietäis tulla silloin kun pappi oikeesti on paikalla - siis jos on hälle asiaa ;-)

  Sellanen valotaulu joka näkyy kauas ja etäpäivitys... hih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieluni silmillä näen ison valotaulun, joka vilkkuu ja välkkyy ja josta kuuluisi vaikka joulumusiikkia...

   Poista
  2. Hengellistä joulumusiikkia ;-)

   (Ei vaan, munkin mielikuvissani tulee tingelitangelia, kulkuset kulkuset tms tahdissa välkkyvien valojen kanssa. Näkyis varmaan kävelytielle asti!!!)

   Poista
  3. Ja kuuluisi, sillä pakettiin kuuluisi tietysti jättitehokkaat kaiuttimet... :)

   Poista