perjantai 22. tammikuuta 2016

Pöytä kahdelle vai tarjotin yhdelle?


Pöydän kattaminen kahdelle ja useammalle on hauskaa ja luovaa puuhaa. Astiat on joko valkoisia tai sitten värikkäitä ja yksivärisiä lautasia (Teeman keittolautaset) löytyy kuusi punaista, yksi keltainen, kaksi turkoosia, yksi harmaa, yksi tummansininen. Rakastan väri-iloittelua myös ruokapöydässä. 
Pöydän kattaminen yhdelle ei oikein inspaa. Olen löytänyt siihen hyvän ratkaisun: tarjottimet! Sinkkulounas ja muut sinkkuateriat kauniille lautaselle ja lautanen, aterimet, lasi ja lautasliina tarjottimelle. Jo kelpaa! 


Jk. Kuvat arkistokuvia, mutta eletystä elämästä.



4 kommenttia:

  1. Ihania astioita kuvissasi ja just hyvältä kokoelmalta kuulosti Teemasi :D
    Alemmassa kuvassa kiivin puolikkaat ja lautanen toivat mieleeni....hmmm... pöllön... :D :D

    Olin viikolla maailmaa parantamassa Tädin luona Isolla Kirkolla. Harmi kun en hoksannut ottaa kuvia meidän aamiaisista, joita söimme sohvalla loikoillen. Tädillä on ihana sohva, omasta mielestään jo vanha ja kulahtanut, jonka saa levitettyä mukavaksi nukkumasohvaksi.
    Täti tekee aina ihania aamiaisia: valmiiksi joko täytettyjä croissanteja tai karjalanpiirakoita, teetä/kahvia, mehua ja smoothieta: katettuna kauniille tarjottimelle!
    Ihana loikoilla ruusutarjotin välissämme ja nauttia rauhassa aamiaista aamutv:tä katsellen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi! Minä hurahdin jossakin vaiheessa ottamaan kuvia aamupalatarjottimista, päivällistarjottimista, päväkahvitarjottimiata jne. Olen tarjotinfriikki henkeen ja vereen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kapea tarjotin, johon aina aamuisin katan oman aamupalani: tietenkin pöllötarjotin :D
      (Siihen mahtuu juuri sopivasti kaksi voileipää, teemuki, jugurtti ja joku paloiteltu hedelmä...)

      Poista
    2. Kuulostaa hyvältä ja monipuoliselta!

      Poista