torstai 18. heinäkuuta 2024

Yksityinen magneettimaailma


Jääkaappimagneettimaailma on ääretön ja loputon ja kirpputoreilta yksilöitä löytyy pilvin pimein. Lupasin taannoin hankkia magneetteja vain kierrätyshinnoilla ja olen lupauksessani pysynyt. Olen myös luopunut osasta ns. kokoelmaani, kun jotkut tekstit eivät ole huvittaneet enää niin paljon kuin huvittivat vielä ostohetkellä.
Kuvassa on uusin. Yhdellä eurolla olisi saanut kaksi. Kassalla totesin, etten löytänyt mitään muuta mieleistä, joten maksoin tuosta sen euron. Se päätyi itseoikeutetusti jääkaapin oveen. 

2 kommenttia:

  1. Samis 😂😂😂
    Aikanaan tuli kerättyä jääkaappimagneetteja "toi on kiva, mä ostan ton". Nyt tulee harvoin enää ostettua itse, sen pitää todellakin joko puhutella tai kutkuttaa nauruhermoja niin syvältä, että ei vaan voi olla ostamatta.
    Muuttoa tehdessä viisi vuotta sitten kasasin kaikki magneetit pöydälle ja järjestin ne sen mukaan, olinko ostanut ne itse vai saanut ne. Itse ostetut meni lähes kaikki kierrätykseen. Saadut kävin tarkkaan läpi. Itse oikeutetusti rakkailta saadut saivat mennä purkkiin "säilytetään" ja loppuja pyöritelin yksin ollessa iltakaudet päivänkakkamenetelmällä "pidetään, ei pidetään, pidetään, ei pidetä, pidetään" . Kumman paljon niitä magneetteja on vieläkin, vaikkei kaikille ole paikkaakaan....
    Verannalla pakastimen seinässä on itseoikeutetusti paikka pienemmällä vatupassilla - pakastin on vaaterissa 👍😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä monella on oma magneettimenneisyytemme! 😊

      Poista