sunnuntai 21. heinäkuuta 2024

Astioita, purjelaivoja ja muuta hienoa


Keskiviikkona otimme allemme Goljatin (sininen auto) ja ajoimme Kotoseen. Aioimme kierrellä kirppareita, nähdä taidetta, kävellä (minä) ja fillaroida (Mies). Niin teimmekin ja oli tosi kiva lomanen. Torstaipäivänä navigoimme itsemme aivan ihanaan paikkaan Paimalaan. Wanhat Kupit oli ihan taivasmainen meille astianrakastajille ja kiertelimme pitkään eri huoneissa tunnistaen ja muistellen lapsuuden ja nuoruuden astioita. Välillä joimme hyvät pullakahvit. Ostimme yhden astian eli Kaj Franckin Lokerovadin. Luulenpa, että tuolla käydään uudemmankin kerran… 
Perjantai-iltana käveltiin kaupungille ja käytiin katsomassa purjelaivoja. Väkeä oli paljon liikkeellä, mutta sai siellä muutaman räpsyn hienoista laivoista otettua. Illan päätti munkkikahvit Cafe Ankassa ja kävely Kotoseen vähän ennen puoltayötä.



Eilen ajelimme sitten takaisin Keski~Suomeen. Kävimme välillä Kuopukselassa kahvilla ja kotimatkalla pysähdyimme vielä Haiharan taidekeskuksessa näyttelyssä, jossa Kuopuksenkin töitä on esillä. Hyvä mieli näyttelystä, omista rakkaista, reissusta ja kaikesta.



 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti