keskiviikko 6. joulukuuta 2023

Itsenäisyyspäivää!Hyvää itsenäisyyspäivää! Pakkasta on yhdeksän astetta, olemme hitaassa aamussa vasta aamupalailemassa ja tämän päivän agendana on joulukorttitalkoot. Eilen ostettiin ainekset. 
Takavuosina itsenäisyyspäiväksi osui usein musiikkitöitä. Muistan yhdenkin juhlan, kun minua tarvittiin paikalle vain Maamme -laulun säestäjäksi. Olisihan se ollut harmillista, jos pikkukunnassamme tuo laulu olisi jäänyt säestystä vaille… Taisi olla samainen vuosi, kun illaksi piti mennä sankarihaudoille aloittamaan Maaonniinkaunista. Onneksi nykyään on soittajia ja aloittajia jo monen monta. Onneksi nykyään voin yöpaitailla itsenäisyyspäivänä vaikka iltaan saakka! 

2 kommenttia:

 1. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  Aamulla pohdin tuota dilemmaa; voiko Itsenäisyyspäivänä olla koko päivän pyjamassa, mutta kun katsoin vaarini ja Mursun ukin kuvia, totesin, että sitä varten he meitä öisin vartioivat, että meillä on tänä päivänä kaikesta huolimatta turvallinen elää ja minulla on koti, jossa voin juhlistaa Itsenäisyyttä juuri niin kuin se minusta hyvältä tuntuu - heitä muistellen 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin täällä olen yöpaitaillut ja villasukkaillut koko päivän, kun annoin itselleni liikuntavapaapäivän. Itsenäisesti!

   Poista