keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

Tarpeellinen kyltti


Oma huone on välillä siisti ja välillä taas kuin lähtevä laiva. Eilen satuin kirpparilla bongaamaan tuon kyltin ja maksoin siitä mielihyvin neljäkymmentä senttiä. Ripustin kyltin eilen illalla oveeni (siitä oli vaikea ottaa kuvaa, joten kuvasin erikseen) ja toteutin käskyn vielä saman tien. Kannoin lenkkivaatteita kaappiin, pinkkasin parit puolipitoiset vaatteet, revin parit turhat paperit roskiin,  siivosin pöydältä kaiken siinä ajelehtivan sälän (muistilappuja, virsikirja, postikortteja, kyniä, kuitteja) paikoilleen. Sitten olikin jo aika mennä nukkumaan. Nyt yritän taas elää siistimmin. 

2 kommenttia:

 1. Jonkinlaista telepatiaa taas :)
  Pienessä kodissa sohvapöydän virkaa tekevä vanha liinavaatearkku on "minun pöytä" johon kertyy kaikenlaista tavaraa, kahvimukista useamman viikon postiin ja kutimiin ja läppäriin.
  Se on sitten siivottava viimeistään silloin kun on tulossa vieraita, koska siihen on katettava kahvit.

  Eilen otin ja siivosin pöydän, laitoin pari viikkoa sitten ystävän luona pestyt liinavaatteet arkkuun, vaihdoin punaisen joululiinan kelta-vihreään keväiseen kaitaliinaan. Ja nyt koetan pitää pöytää siistinä. Onnistun siinä ehkä sunnuntaihin asti.... :)
  Onneksi ensi viikolla on tulossa vieraita.

  Jos sinä vaikka sitten taas muistuttaisit siitä siitä pöydän siivoamisesta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän muistaa muistuttaa! Luulen, että ei minulla kovin pitkään pysy huone siiistinä,,,

   Poista