tiistai 15. maaliskuuta 2022

Tunneleipomista


Meillä on leivottu aina. Lasten ollessa kotona kannatti ja piti leipoa tosi paljon. Kahdestaan ollessamme harvemmin, mutta silti aina silloin tällöin. Mikään ei ole niin hyvä tuoksu kuin on tuoreen pullan tuoksu. Se kulkeutuu salaa kuistille, eteiseen ja saa hymyn huulille. Niin ja veden kielelle jo etukäteen. 
Kun saadaan omia mummulaan, leivotaan ja kokataan. Olen joskus itsekseni ihmetellyt, miten juuri silloin kaikki leipomukset ja ruoat onnistuvat yleensä tosi hyvin. Ehkä pullataikinaan tulee ripsautettua kardemumman ja sokerin lisäksi rakkautta ja ehkä lasagnen teossa tomaattikastikkeen ja juustokastikkeen salaisena välikerroksena on lasagnelevyjen lisäksi onnellisuutta…

Jk. Tänään on nuorimmaisen oman virallinen syntymäpäivä. Onnea x 3!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti