tiistai 3. marraskuuta 2020

Kunnan ja kunnon puolesta


Osallistuimme Miehen kanssa HSL:n ja Traficomin järjestämään kävelykisaan. Kisa kesti syyskuun ensimmäisestä lokakuun viimeiseen ja tavoitteena oli kävellä paljon tai mahdollisimman paljon. Kumpikin kilpailimme yksilösarjassa omilla ”joukkueillamme” ja yhteiset kilometrit tulivat sitten oman kunnan tilastoon. Nyt on aika päivittää tulokset! 
Yksilösarjassa oli kolmisensataa (298) kilpailijaa ja Mies oli 19. ja minä 20. Kilometrejä Miehelle tuli 669,1 ja minulle 667,8. (Muutama ylimääräinen lehdenvientireissu selittää eron.) Kuntasarjassa oli mukana 144 kuntaa ja niistä 139 oli merkinnyt tuloksen. Petäjävesi oli komeasti sijalla 5. ja tuosta olemme tosi ylpeitä. Kilometrit laskettiin kunnan asukasluvun mukaan, joten tuloksemme 1336,9 km oli 0,3492 km per asukas. 
Kisa loppui, mutta kyllä kävely on edelleen kuvioissa mukana. Pidän joka tapauksessa omaa yksityistä tilastoa kilometreistä, tilastofriikki kun olen... 

2 kommenttia:

 1. hienot kilometrit, onnea!
  Minulta meni ohi viimeinen kilometrien ilmoittamispäivä, jäi lokakuulta jokunen kilometri kirjaamatta.
  Saisi jatkua kisa pidempään ja keväälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä tuo kahden kuukauden kisa on kuitenkin riittävä, että ehtii tehdä muutakin kuin kävellä... Kävelymoodi jäi kuitenkin päälle!

   Poista