sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Kaikki liikunta on kotiin päin


Eilen olin lyhyissä virsikirjatöissä kappelilla. Sitten oli aika lähteä kävelylenkille. Mies on ollut hyvin usein seurana, mutta tällä kertaa lähdin yksin ja mies jäi kotiin tekemään puita, pullaa ja ruokaa - aamulla oli jo tehnyt lumitöitä. 
Latasin Moppeen lisää virtaa, otin mukaani myös Reinon (kännykkä) ja Osmon (askelmittari) ja varasin taskuun pari muumipatukkaa. Sitten lähdin. Arvelin, että lenkistä tulee pitkä. Muutaman kerran mietin, jatkanko vielä vai joko palaan kotiin ja jatkoin. Kotona olin sitten sadankuudenkymmenen minuutin ja kuudentoista kilometrin kuluttua. Tullessani toin muutaman kännykkäkuvan, joista yksi on tuossa kuvatuksena. On täällä hienot lenkkimaastot! 

4 kommenttia:

 1. No jopas rykäsit aamulenkin, nyt on kyllä lähes pakollista lähteä itsekin. Ja Moppe on? Hmm, minkähän antaisi pyörälle nimeksi, ostin tuossa pari kk sitten, olen kokonaan unohtanut nimetä=), puhelin on Sanni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lenkki oli eilen iltapäivällä tehty. Ai niin, et taidakaan tietää uutena lukijana Moppea. Se on MP3-soitin. Pieni kuin mikä. Kulkee taskussa säällä kuin säällä ja vaatii ulkoiluttamista.

   Poista
  2. Ai, mulle se on Ämpäri=) Lumet suli joten pääsin pyöräilemään, kymmenen kilsaa mut kuiteski.

   Poista
  3. Rakkaalla lapsella on monta nimeä!
   Me käytiin tänään pitkällä kävelylenkillä eli kahdeksan minuuttia ja kahdeksansataa metriä pitemmästi kuin mitä eilen. Loppupäivä onkin mennyt ihan vaan sohvaillessa...

   Poista