maanantai 4. huhtikuuta 2016

Herkullisen värikäs ja makuinen tofupaistos


Joskus sitä onnistuu kehittelemään niin hyvän reseptin ihan itse, että sen haluaa jakaa muillekin. Sarjassamme helppoa ja pikaista kotiruokaa... Maistuisiko?

Höyrytetään pussillinen pakasteparsakaalta. 
Leikataan kylmäsavutofu (Jalotofu) jonkinlaisiksi kuutioiksi, laitetaan pannulle hieman voita,
heitetään tofukuutiot pannulle saamaan väriä.
Silputaan joukkoon yksi sipuli ja jonkinlainen pätkä suippopaprikaa.
Käännellään ja sekoitellaan.
Todetaan parsakaalinuput sopivan napakoiksi, 
leikataan keittiösaksilla nuput vielä vähän pienemmiksi,
lisätään pannulle.
Käännellään muutaman kerran,
sirotellaan sekaan hiukkasen Herbamarea
ja
ruoka on valmista.
.....

Teen varmasti toisenkin kerran, kun jääkaapissa on tuota tofua ja ruokaa pitää saada kiireesti pöytään

2 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa kyllä hyvälle, täytynee itsekin kokeilla :P

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kokeilla! Kiva, kun kävit kommentoimassa - tulehan toistekin!

    VastaaPoista