Joskus on kivaa laittaa ruokaa tuntikausia ja joskus taas selviytyä siitä mahdollisimman helpolla. Eilen oli se jälkimmäinen pössis. Olen sitä mieltä, että salaattikeittokirjat on hätävarjelun liioittelua, sillä salaattiin nyt voi laittaa melkein mitä tahansa. Eilinen salaatti onnistui niin hyvin, että päätin kertoa ainesosat muillekin potentiaalisille kokeilijoille.
- jäävuorisalaattia
- suippopaprikaa
- tuorekurkkua
- kurpitsasalaattia purkista ja vähän purkin lientä
- sitruunatäytteisiä oliiveja
- kylmäsavulohta muutama siivu saksilla silputtuna
- sitruunaöljyä muutama loraus
- pippurimyllystä pari rouhaisua
Jk. Kun kerran oli Runebergin päivä, niin salaatin nimi voi olla Fredrikan salaatti.
Nam.näyttää herkulliselta ja kuullostaa myös siltä,kylmäsavulohi on hyvää paikassa kuin paikassa :) Täytyypä laittaa resepti korvan taa ja kokeilla!
VastaaPoistaSuosittelen kyllä, jos pidät noista raaka-aineista!
VastaaPoista