sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aika aikaansa kutakin


Eilen junailin kaupunkiin ja takaisin. Kyseessä oli Suomen seitsemänneksi suurin kaupunki. Pikkuisen lähempänä olisi ollut myös kaupunki, joka on kaupunkijärjestyksessä yhdeksäskymmenesyhdeksäs ja sinnekin olisi päässyt junalla. En kuitenkaan valinnut tuota pienempää kaupunkia, sillä minulla oli asiaa toiseen. Hieman kadutti, että tuli lähdettyä. Asia hoitui toki ja shoppailin jotakin pientä, mutta tuo päivä oli se, jolloin kaikki mahdolliset puolueet olivat koolla telttoineen kävelykadulla ja väistelykävely tuli palautettua taas mieleen. En halunnut ilmapalloa, en lehteä, en kahvia, en rintanappia, en prosyyriä enkä henkilökohtaista kohtaamista ehdokkaan /ehdokkaiden kanssa. - Viikon ja yhden päivän kuluttua kadulla saa taas kulkea ihan rauhassa. Näennäiset ystävät ovat juhlimassa tai nuolemassa haavojaan. Aika aikaansa kutakin.

2 kommenttia:

  1. Katurauhaa harjukaupunkiin odotan minäkin. Nyt kierrämme visusti kaikki kaupungin houkutukset, kunnes vaalit ovat ohi.

    Oletko muuten huomannut, miten hinta/laatusuhteessa hyvän lounaan voi syödä Mestarin Herkun ruokapaikassa. Listat voi etukäteen katsoa netissä ja me menemme usein syömmään just tietyt ruoat, kuten vaikkapa mangokanan;) Se päivän aterian yhteydessä oleva kermajuustouuniperunat on vain aivan liian hyvä...,mutta kolmannes lautasesta tulee salaattia.

    Rakastan harjukaupunkia eniten syksyisin, mutta myös erityisesti toukokuussa, jolloin kävelykadulla kukkivat pilvikirsikat.

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää tuollainen lounasmahdollisuus! Syöminen ulkona on meillä aika harvinaista harjukaupungissa ja useimmiten ollaan syöty kaupunginkirjaston kahvilan kasvisruokaa, joka on kyllä superhyvää!

    VastaaPoista