Useimmiten meillä käytetään ruoanlaitossa kärsivällisyyttä ja aikaa. Silputaan, pilputaan, keitetään, paistetaan, haudutetaan ja muhitutetaan. Joskus taas mennään helpoimman kautta. Viimeksi se tapahtui eilen. Alta kolmen euron pakastepizza oli ensin sulamassa ilman pakkausta kymmenen minuuttia ja samalla laitoin uunin lämpenemään. Kun kello pirisi, pääsi pizza uuniin ja paistoin sitä kymmenen minuuttia. Tähän asti toimin kuten pakkauksen ohjeessa kerrottiin.
Mutta sitten: Monesti nuo valmispizzat kuivahtavat aika nopeasti, jos eivät saman tien päädy lautasille. Otin siis pizzan uunista, laitoin sen päälle silikonikannen (peitti sopivasti) ja annoin olla muutaman minuutin. Sitten oli aika syödä. Eipä muuten päässyt yhtään kuivahtamaan! Hyvää oli!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti