torstai 2. maaliskuuta 2023

Vapaapäivä, jes!


Ykkönen kysyi eilen illalla minulta, mihin aikaan menen tänään töihin. Sanoin, etten mene ollenkaan, kun minulla on vapaapäivä. Olimme kumpikin asiasta yhtä onnellisia. Tänään on vielä aikaa leikkiä ja kaapata pitkäsääripoika aina välillä syliin. 
Laurilassa on legoja olkkarin lattialla sikin sokin ja tarkassa järjestyksessä. Eilen toin vielä pikkuämpärillisen verran lisää kirpparilta. On materiaalia vaikka kuinka monelle rakennustyömaalle. 2 kommenttia:

 1. Legot on kyllä ihan parhaita.
  Meidän "Isolla Pojalla" on niitä hirvittävä määrä, keräsi pienenä poikana kaikenlaisia linnoja ja muita rakennelmia. Mielestäni ne oli aina kukin omissa laatikoissaan tai pusseissaan, ohjeiden kera - tarkka poika kun oli.
  Kun sitten lopulta sanoin, että nyt on taskareitten ja legojen sijoitus meillä loppu ja kuskattiin ne heille omaan kotiin, sain illalla viestin: "Arvaa mitä me ollaan tehty? Rakennettu legoilla, että saadaan kaikki legorakennelmat omiin pusseihinsa. Huominen päivä varmaan menee vielä" :D Siellä ne Poika ja Miniä viettivät laatuaikaa legojen parissa <3

  Isot legot, Dublot, lahjoitettiin ystävän pojanpojalle ja voi miten siellä pienen pojan silmät säihkyivät, kun avasi laatikon, jossa oli juna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meilläkin Esikoinen, Kuopus, Miniä ja Vävy rakentelevat vielä legoilla. Ja Mies. Minä aika harvoin.

   Poista