torstai 23. kesäkuuta 2022

Ruusu pelasti!


Toissa aamuna kirjoitin asioista, jotka voisivat ärsyttää minua, mutta näin lomalla ei. Eilen sain taas yhden aiheen lisää… Kävelen mieluusti täällä Aurajoen liikuntareittiä. En ole koskaan ainoa liikkuja enkä sitä odotakaan. Mutta miksi, oi miksi kolmen hölkkääjän täytyy edetä rinnakkain? Katkeaako juttu, jos kolmas olisikin kahden takana? Miksi minun yhden on hieman väistettävä? -
Vastapainoksi löysin eilen tuollaisen ruusun. Se pääsi hikisestä kädestäni kahdensadan metrin kuluttua veteen ja vaasiin. 

Jk. Olen nyt ollut viikon lomalla. Just nyt muistin, mitä Ykkönen kerran sanoi: Mummu, mä en muistanutkaan, että sä käyt töissä! 

4 kommenttia:

 1. Kaunis ruusu <3 Hölkkääjät saattavat vaihtaa muutaman sanan juostessaan. Ja saattaa olla muutenkin kivempi juoksennella rinnakkain, eikä tarvitse vain toisen selkää tuijotella, ettei kompuroisi. Mene ja tiedä. Mutta fiksua heiltä olisi väistää. Luulisi ettei väistäminen kuulu vain meille kävelijöille. Etten vain ärsyynny minäkin - pitääpä tuijotella tuota ottamaasi kuvaa ruususta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun puolestani saavat hölkätä vaikka viiden rivissä, mutta pitäisi ehkä ottaa huomioon myös muita… Ja en ärsyyntynyt täysin, koska loma! :)

   Poista
 2. Jotten ärsyyntyisi, sama kun koskee pyöräilijöitä, katselen ruusuasi ja omaa juhannusruusuani. t. Juhannuslapsi 😊

  VastaaPoista