sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Seuraamattakin tuli kultaa

Anteeksipyynnöt himmeästä kuvasta! Ehkä se kertoo siitä, miten suhtaudun urheilukisojen seuraamiseen… Toki tiesin, että Suomi pääsi mitaliotteluun Venäjää vastaan, mutta aikataulusta en tiennyt. Somesta sitten luin äsken työkaverin päivityksen siniristilippurivin kera, joten kävin googlaamassa ja kultaahan sieltä oli tullut. - Olen takavuosina saanut pyyhkeitä (ja jäähyä?) siitä, etten seuraa urheilua. Kuuluu kuulemma yleissivistykseen. 

Jk. Kuva oli vanha ja siitä piti tässä nimenomaisessa tilanteessa poistaa Ruotsin pelaaja . Siksi se on niin suttu ja pieni. (lat.huom.)

   

4 kommenttia:

  1. Heräsin aamulla sopivasti mitalien jakoon ja Maamme -laulun kuunteluun. Hieno herätys :)
    Porilaisten marssi jäi kuulematta, mutta selvisin siitä.
    Olihan se hienoa katsella kun tuore Valtteri-isä jakoi mitalit joukkuetovereilleen. Ja on se Valtterilta hieno tuliainen kolmiviikkoiselle tyttärelle kotiin viemisiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti oli hieno herätys!
      Olin tänään virsikirjatöissä ja aika monet kollegat olivat soittaneet loppusoittona Porilaisten marssin. Minulle ei kyllä tullut mieleenikään…

      Poista
    2. Ei se varmaan minullekaan olisi tullut mieleen.
      Muutenkin tuossa juuri sanoin Mursulle, Iltapäivälehtiä lukiessani, että toimittajien tulisi olla aika tarkkana aiheeseen liittyvien juttujen ja niiden otsikoiden kanssa tämän hetkisen tilanteen kanssa.
      Tai ehkä minä vaan olen kovin varovainen.

      Poista
    3. Ehkä siinä olisi viisautta… Eilen sanoin muuten Miehelle, että jos tarkkoja ollaan, niin Suomihan voitti Venäjän olympiakomitean joukkueen, mutta sitähän ei juurikaan uutisissa sanota, kun hienommalta kuulostaa Suomen peitonneen Venäjän.

      Poista