torstai 7. tammikuuta 2021

Joskus kyllästyn juustoon


Elokuun -08 jälkeen meillä ei ole näkynyt leivällä makkaraa. Juustoa kylläkin erimerkkisiä. Välillä ostetaan soijaleikettä, usein tehdään itse seitania ja aina silloin tällöin ostetaan kuvan voileipätahnaa. Se on tullut meille tutuksi jo 80-luvulla ja maistuu putkilo putkilolta aina yhtä hyvältä. Yllätyin, kun sain juuri äsken selville, että tuotetta on valmistettu jo vuodesta 1942 alkaen. 
En saa tästä kirjoituksesta provikkaa. Saan vain hyvän mielen, kun kerron mieluisasta ja maukkaasta tuotteesta. Ja saan sitä ihan just leivän päälle! Nam! 

2 kommenttia:

  1. Tämänkö pursottaminen se vaatii voimaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tämän! Hieman helpottaa, jos ottaa jääkaapista huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen pursotusajankohtaa. :)

      Poista