tiistai 28. heinäkuuta 2020

Hyvää Maitosuklaapäivää!


Tänään on Maitosuklaapäivä. Meillehän sattui alkuvuodesta sellainen ihmeellinen juttu, että suklaalevyjä oli liikaa! Joulun jälkeen en ole syönyt suklaata kuin muutaman kerran ja silloinkin melkein pelkästään tummaa versiota. Liian kova urakka olisi Miehellä ollut syödä niin monta (ehkä kuusi) levyä, joten hän pakasti suurimman osan. Meillä on pakastimessa ”muutama” rasia suklaata ja tämä oli nyt ensimmäinen rasia, joka sieltä otettiin. Söin eilen illalla kahvin kanssa kaksi palaa. Vietin siis teemapäivää etukäteen ja vielä tietämättä ko. päivästä! 

Jk. Minulta ei ole kielletty suklaata (ei kukaan muu enkä minä itse ole sitä tehnyt), mutta se ei vaan enää huhuile kaapista niin kuin ennen. 

2 kommenttia:

  1. Meillä ei kyllä suklaat "säily" niin hyvin, että niitä voisi pakastaa. Välillä kun oikein iskee usklaanhimo, niin menee levy päivässä helposti (per kuono). Mutta siis pakastaminen ei ole tullut mieleenkään, hyvä vinkki esim. juuri joulusuklaille. Jos ensi jouluna yrittäisi jemmata niitä vähän pakkaseen. Itseltä piiloon.

    VastaaPoista