lauantai 18. huhtikuuta 2020

On hyvä olla 61 v


Eilen oli Oton nimipäivä. Isäni isä oli nimeltään Otto ja hän kuoli jo kolme vuotta ennen syntymääni. Minä taas satuin syntymään hänen nimipäivänään.
Otin mallia syntymäpäivän suhteen Ykköseltä. Hän oli saanut päättää omana syntymäpäivänään kaikki ruoat. Se oli tosi hyvä idea ja toimi myös meillä. Minä keksin ja Mies kirjasi ja kävi kaupassa. 
Aamupalalla oli mustikkasmoothieta ja kahvia. Lounaalla itsetehdyt hampurilaiset muu-pihvillä (ammuu-pihvin asemesta), ranskalaiset ja kokista. (Keittiön tervehdyksenä jälkiruokana oli pieni annos vadelmia vielä pienemmän jäätelöpalan kera.) Päiväkahvilla ja iltateellä oli Miehen tekemää juustokakkua. Päivälliseksi syötiin salaattia, savulohta ja paistinperunoita.
Päivän kruunasivat onnittelulaulut Helsingistä & Tampereelta, hyväntuoksuinen hajuvesi, lukuisat someonnittelut ja kiireettömyys. On hyvä olla 61 v.

6 kommenttia:

  1. Nykyinen tarhantäti18. huhtikuuta 2020 klo 10.44

    Myöhästynyttä onnea :) Oikein hyvältä kuulosti tuo synttäripäiväsi menu, kyllä aikuisenakin on kiva toivoa lemppariruokiaan. Meilläkin syötiin päivälliseksi lohta, perunaa ja salaattia, joten siinä oltiin samoilla linjoilla!

    VastaaPoista
  2. Yksi someonnittelu täältä vielä myöhässä ♥

    VastaaPoista