Eilinen aamuleipä oli niin kaunis, että se oli ikuistamisen arvoinen sen lisäksi, että herkullisuutensa vuoksi se oli syömisen arvoinen. Avokadojen ostaminen on aina arpapeliä, mutta tällä kertaa joka arpa kuulemma voitti.
Olen ihastunut kahteen näkkileipälajikkeeseen, joista toista tehdään Saarijärvellä ja toista Turussa. Nyt oli turkulaisen leivän aamu. Siemennäkkileipä, se vaan on niin kismetmäisen hyvää...
Jk. Eli siis siemennäkkileipää, avokadomössöä, hyvin vähärasvaista juustoa (5%) ja kurkkua. Kannattaa kokeilla!
Herkullisen näköistä. Minä tykkään todella paljon siemennäkkäristä. Teen välillä itse ja välillä ostan ainekset siihen, ja tarvitsee lisätä vain vettä ja öljyä. Hyvää viikonloppua sinne!
VastaaPoistaMeilläkin on aina silloin tällöin tehty itse siemennäkkäriä, mutta tuota turkulaisen veroista ei olla saatu aikaan...
PoistaHyvää viikonloppua!
Seuraavaksi odotammekin kuvaa siitä toisesta näkkäristä!
VastaaPoistaLupaan piakkoin postata kuvan!
PoistaAvokaadosta mäkin tykkään leivän päälle. Siemennäkkäri on hyvää.
VastaaPoistaSamiksia siis ollaan!
Poista