lauantai 14. heinäkuuta 2018

Onnellinen oli päivän laatusana


Onnellisuus voisi olla yksi eilisen päivän määrittelysana ja jos minulta kysyttäisiin laatusanahaastattelussa eilisen sanaa, se olisi onnellinen. Näennäisen pieniä asioita, mutta kutkuttavan  tyytyväinen olo niistä ainakin tuli.
Päivään kuului hyvä aamupala, retki kymmenen kilometrin päähän lähikylään ja siellä muut menivät tutustumaan tieliikennemuseoon ja minä kävin sillä aikaa paikallisella kirpparilla, josta ostin monta kirjaa ja yhden pienen keramiikkataulun. Seuraava kohde oli vanhan kirkon vieressä oleva tila, jonka aittakahvilassa juotiin hyvät kahvit. Tarjolla oli vohveleita suolaisella ja makealla täytteellä ja raparperimansikkapiirakkaa. Ilokseni tapasin kahvilassa kaksi uskollista blogilukijaani!
Ja onnellinen päivä jatkui... Esikoinen ja Miniä tekivät iltaruoaksi todella hyviä kalatacoja, supernam!  Illalla kävin kävelemässä kunnon lenkin. Ja jo ennen iltaruokaa sain Esikoiselta mikrotukea valokuvien siirtämisestä milloin mihinkin ja esimerkiksi tämän aamun kuva on kesäkuinen kuva, jonka sain opastuksella siirrettyä läppäriltä pilveen ja sieltä Steven kuviin ja tähän paikalleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti