Eilen aioin imuroida ja hakea maljakkoihin kukkia. Eikä jäänyt pelkän aikomisen asteelle kumpikaan! Sen lisäksi fillaroin miestä vastaan, kun tämä tuli junalla reissusta. Yhdessä sitten käveltiin vanhan radan päästä kotiin (talutin Helkaa, joka on siis fillarini) ja oli muuten paahtavaa! Ei siis ihme, kun näillä keleillä viikon liikuntasaldot on vain paria tuntia...
Iltaruoka oli ehkä espanjalaistyylistä tai ainakin minusta se tuntui sellaiselta. Hain omalta kasvimaalta yhden kesäkurpitsan, viipaloin sen ja samaten kaksi isohkoa tomaattia. Pannulle vähän voita, kasvikset sinne hautumaan, sekaan paljon kuivattua timjamia ja hieman Himalajan yrttisuolaa. Kun kasvikset olivat hautuneet sopivasti, laitoin lautasille kaksi kasvisrieskaa per syöjä ja kaadoin seoksen leipien päälle. Lopuksi vielä raastoin parmesaania kaiken kukkuraksi. Lautaset tarjottimille, mukaan iso pullollinen vettä ja ulos syömään. Ai niin, jälkiruoaksi paloittelin kuppeihin vesimelonia ja nektariineja. Tosi hyvää ja helppoa kesäruokaa!
Helteellä ei tahdo maistua ruoka, mutta syödä silti pitää.
VastaaPoistaTollanen kevyt on juuri sopiva.
Suosittelen kokeilemaan tuota reseptiä!
Poista