Eilen aamupäivällä mennä hipsin pihalle tervehtimään kesäkurpitsapenkkiä. Edellisinä päivinä oli jo käyty katsomassa, että kyllä sieltä jo saa ensimmäiset ottaa ja nyt sitten otin. Toin ne keittiöön, pesin ja aloin pilputa pieniksi. Pannulle voita, sinne kesäkurppapalat, muutama ripsaus ruususuolaa ja saman tien yrttimaalta hakemaan tavistimjamia ja sitruunatimjamia. Ne sitten pannulle ja pienellä lämmöllä eteenpäin kohti paistoksen valmistumista. Sitä odotelellessa tein salaatin, johon tuli tomaattia, uutta sipulia, leipäjuustoa, aprikoosia, kasvimökin basilikaa ja loraus myssyöljyä.
Makujen sinfoniaa, sanoisivat lapset. Oli muuten tosi hyvää, sanoimme me.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti