sunnuntai 22. toukokuuta 2022

Eilen kertyi aivojen sisäiseen kokemusmittariin vaikka mitä!


Olen yhden kuvan ihminen, joskus lipsahtaa kaksi ja hyvin poikkeuksellista on enempi. Eilen nyt oli erikoinen päivä, joten ajattelin läväyttää peräti viisi kuvaa julki…Ensimmäinen on Raunistulan pihakirppiksiltä, joissa aamupäivällä kiertelin, kaartelin ja ostin yhtä sun toista eli muun muassa Scandia-aterimia, kirjoja ja pari pikkulautasta. - Illalla lähdin kaupungille. Luvassa oli Museoiden yö. Onnekseni sen alkamisaika oli jo iltakuudelta… Ensin taidemuseoon, jossa oli senegalilaista nykytaidetta Omar Victor Diopilta. Huimaavia töitä. Jäin sanattomaksi. Kuvasin monta ja tässä niistä yksi.


Seuraavaksi oli tarkoitus mennä Apteekkimuseoon, mutta siellä oli aika ruuhkaista, joten join kahvit Cafe Qwenselissä. Istuin pihalla ja nautin silmin ja suin.


Kahvin jälkeen oli seuraava kohte Aboa Vetus Ars Nova. Siellä katselin Osmo Rauhalan koruttoman puhuttelevia töitä. 


Lopuksi kävin vielä Sibeliusmuseossa. (Kehtaanko tunnustaa? Kehtaan! Kävin siellä ihkaensimmäistä kertaa!) Väkeä oli siellä(kin) lähes ruuhkaksi asti, joten tein nopean katselukierroksen ja palaan joskus uudelleen. 

Olin kotosessa jo ennen puolta yhdeksää. Tullessa ostin jätskin ja kävelin hiljaa löntystellen kotoskulmille. Askelmittari näytti päivän päätteeksi hyvää kertymää (15,4 km) ja aivojen sisäinen kokemusmittari oli tullut ladattua mukavan täyteen. 2 kommenttia:

  1. Hienoja kokemuksia ja taas paljon kilometrejä. Minulle ei kyllä moisia lukemia kerry, ellen koko päivää kävele.

    VastaaPoista
  2. Piti vielä sanoa, että minun askelmitalla tuo olisi 20 000 askelta :)

    VastaaPoista