torstai 21. toukokuuta 2020

Tästä tulee varmasti hyvä päivä!


Tässä iässä (61) sitä osaa arvostaa sellaisia asioita, jotka ennen olivat itsestäänselvyyksiä. Yksi niistä on nukkuminen ja ennen kaikkea hyvät yöunet. Viikkoon saattaa mahtua yksi sellainen yö, josta Ultra Bra laulaa: He kääntävät tyynynsä ympäri saadakseen esiin sen viileän puolen. Sitten on tavallisia öitä ja sitten näitä arvostettuja superuniöitä.
Unihiekka tömähti silmille yhdentoista aikana ja koko yö meni varttia vaille seitsemään asti kuin siivilällä. Senkin jälkeen jatkoin laiskanpulskeaa uinailua ja nyt vasta on aamupuurolautanen odottamassa, kun kello on kohta aamuyhdeksän. Tästä tulee varmasti hyvä päivä! 

6 kommenttia:

  1. Minulla melkein kaikki yöt ovat hyviä unen suhteen, mutta allergia tekee ylösnoususta tukkoista. En kyllä muutenkaan ole mikään aamuihme. Olen aina halunnut herätä rauhassa, yksin, ilman virikkeitä eli ei radiota, telkkarista nyt puhumattakaan, aamuisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on kuoriutunut aamuihminen, ennen en päässyt oikein käyntiin aamulla. Ehkä sitä iän myötä oppii!

      Poista
  2. Minä oon juuri tuollainen "tyynynkääntelijä" :) Makuuhuoneessa ei ole edes lämmitys päällä mutta peitto on niin lämmin, että tyynyä pitää kääntää, se auttaa. Ja ilman peittoa en osaa nukkua. Silti nukun hyvin, käännän tyynyn "unissani" :)
    Mutta kyllä oli tuskaista nukkua potilashotellissa, kun siellä oli niin kuuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyynynkääntely taitaa olla aika yleinen harrastus!

      Poista
  3. Erikoinen Asiantuntija on jo vuosia ollut univammainen. Olen tehnyt kaikki keksimäni temput asian hyväksi ja tällä hetkellä tilanne on aika hyvin hallinnassa. Ilman korvatulppia en enää osaa nukkua, vaikka olisi hiljaistakin. Silmät peitän huivilla JA silmälapuilla varsinkin näin valoisana vuodenaikana, mutta jossain vaiheessa yötä molemmat ovat yleensä tyynyllä tai lattialla. Viime viikolla oli kertynyt univelkaa sen verran, että viime yönä piisasi unta kellonympäryksen verran, mistä hyvin onnellinen tänään.

    VastaaPoista