maanantai 20. toukokuuta 2019

Jos yksi pettää ja toinen jättää, niin kotkansiipi ystävä on!


Luit otsikon ja ajattelet ehkä huolissasi, että nyt Laurilassa on petetty ja jätetty, mutta ei! Halusin laittaa tuon ontuvasti tuunatun (anteeksi vaan, Aulikki Oksanen!) otsikon sen vuoksi, että nyt kotkansiivet taas nousivat! Pari viikkoa sitten kävin viimeksi tarkastuskäynnillä ja tilanne näytti huolestuttavan ankealta. Ehkä tämä lämmin kausi sai vihreät mutanttikiemurat esille ja auki. 
Nukuin viime yönä yhdestätoista puoli kahdeksaan heräämättä kertaakaan välillä. Sitä se pihapäivä teettää! 

4 kommenttia:

  1. Mies murjoi mun kukkapenkkiä (puita ja pensaita myös) sen verran rajusti, että olin aika varma, että saniaiset eivät nouse...vaan eivät oo mitään herkkiä sitten! Hyvä niin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietystikään voi mennä kaikista kukkapenkeistä takuuseen, mutta omat empiiriset kokemukset puhuvat kotkansiipien kestävyyden puolesta. Toivottavasti näin myös teillä käy!

      Poista
  2. Ja (hertta)vuorenkilvet sen kun porskuttaa. Ei auta paha katse, ei manaaminen, ei mikään. Katsotaan mitä ensi keväänä kasvaa alppiruusujen kupeessa vai sainko kilvet siitä kohtaa hävitettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos kokeilisit tehdä herttavuorenkilpivoodoonuken! Pistelisit sen täyteen neuloja, niin ensi keväänä ehkä teillä ei vuorenkilvet porskuttaisi...

      Poista